2012 m. vasario 2 d., ketvirtadienis

baltasis padažas




Vienas iš lengviausių ir universaliausių padažų yra šis baltasis.
Į jį dar galima iberti:

Pievagrybių;


krapų;


Gal jųsų fantazija atras dar realizacijos būdų :)


Na , o kaip šį padažą pasigaminti??????


Reikės:


25 gr. sviesto


1 kaupinas šaukštas miltų


250 ml pieno


druskos


1 šaukštas grietinės


Eiga:


Mažame puode ar keptuvėj ištirpinam sviestą,įdedame miltus,pamaišome,kol pasidarys košelė.Minutę ją pakaitinam ir supilam pieną.ant ugnies maišydami verdam tol kol padažas sutirštėja.Visai pabaigoj įdedam šaukštą grietinės,tik ant ugnies daugiau nebedėkit nes grietinė gali ,,susigarbanoti''


tinka: garinukams.vištienos kepsneliams ir kt.













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą