Vienas iš lengviausių ir universaliausių padažų yra šis baltasis.
Į jį dar galima iberti:
Į jį dar galima iberti:
Pievagrybių;
krapų;
Gal jųsų fantazija atras dar realizacijos būdų :)
Na , o kaip šį padažą pasigaminti??????
Reikės:
25 gr. sviesto
1 kaupinas šaukštas miltų
250 ml pieno
druskos
1 šaukštas grietinės
Eiga:
Mažame puode ar keptuvėj ištirpinam sviestą,įdedame miltus,pamaišome,kol pasidarys košelė.Minutę ją pakaitinam ir supilam pieną.ant ugnies maišydami verdam tol kol padažas sutirštėja.Visai pabaigoj įdedam šaukštą grietinės,tik ant ugnies daugiau nebedėkit nes grietinė gali ,,susigarbanoti''
tinka: garinukams.vištienos kepsneliams ir kt.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą