2012 m. kovo 29 d., ketvirtadienis

Vištiena kinietiškai



Niekada nemėgau tų kinietiškų nesąmonių...Ir nesupratau ananaso sąsajų su mėsa.. BET

Kartą kai nuvykau pas senelius močiutė ruošė kažką keisto..... ir liepė paragaut, po to tą patį patiekalą kepiau 2 kartus ir tikraai siūlau jums,nepasigailėsit :p



4 asmenims 1 vištienos krūtinėlės pakaks.

reikės:

Vištienos krūtinėlės

Bulvių krakmolo

sojų padažo

400gr konservuotų ananasų ir jų sulčių

1 šaukšto medaus

druskos,prieskonių

aliejaus


Eiga:

Vištieną supjaustome juostelėmis,išdėliojam inde, apipilam prieskoniais ir apšlakstom 2 šaukštais sojų padažo.paliekam marinuotis nuo kelių val iki paros ar net daugiau.

Į dubenį supilam krakmolą ir joje pavoliojam vištieną,kepam aliejuje kol pageltonuoja.po kelių min supilti ananasų gabaliukus.

Padažui reikės atskiro indo į kurį įpilsime marinuotų ananasų sultis ir būtinai pora minučių pakaitinsim su šaukštu medaus ir šaukštu sojų padažo.Paimti pusę stiklinės šalto vandens užpilti , ir į padažą dar išleisti šaukštą krakmolo.Viską maišant kaitinti kol konsistencija pasidarys panaši į kisieliaus.


Padažą užpilti ant vištienos su ananasais ir dar 5 min pakepti.

Patiekti su ryžiais :)

Skanaus!<3

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą