2011 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Puošiam,dekoruojam,ragaujam keksiukus



Nenorėjau rašyti dekoravimo receptėlio prie šokoladinių keksiukų recepto,nes šis ,,froastingas''tinka bet kokiem keksiukam :)
reikės:
4 puodelų cukraus pudros,
~150gr sviesto galima ir mažiau
vanilės esencijos
2-3 v.š pieno
Darbo eiga:
Kambario temp. sviestą išplakam kartu su visa cukraus pudra,tada įpilam šiek tiek vanilės esencijos,ir pilam pieną: jum gali prireikti ir 2 v.š ir pustrečio v.š tik žiūrėkit į konsistenciją :)
konditerinio maišelio pagalba piešiame,dekoruojame ir visaip kaip tik norim puošiame :) ĮSPĖJU: šis ,,froastingas'' yra YPAČ saldus todėl galvokitkiek jo galit tept ant keksiukų ,o kiek jau gali būti per daug,beje šis ,,froastingas'' nėra skirtas TIK keksiukam: puoškit juo tortus,pyragėlius,pyragus ir kt.
Na,o pabarstukai visokieyra jūsų fantazijos reikalas:
kai pirmą kartą kepiau keksiukus nesiryžau pirkti tų brangių dr.oetker pabarstukų,bet kepadama antrą kartą įsidrasinau ir rezultatu likau laaabai patenkita (kalbu apie tas širdeles) ,,iki'' parduotuvėj kainavo 4,99lt,bet jos tikrai vertos tu pinigų nes keksiukus papuošia itin stilingai :))
Šiuos gražuolius dovanojau draugei artėjančių kalėdu proga,manau,kad taip dailiai papuoštus,tikrai negėda kamnors dovanoti :))

Skanių švenčių! na,o aš iki jų dar grįšiu su imbierinių žmogučių receptuku :))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą